THE BODY ACHIEVES WHAT THE MIND BELIEVES

Je lichaam (body) en geest (mind) kunnen niet zonder elkaar. Ze zijn zo met elkaar verbonden dat ze niet los gezien kunnen worden.

Wat soms fantastisch is, want als jij je goed voelt, voel je dit in je lijf en andersom. Maar wat als jij lichamelijke klachten hebt? Of juist ontzettend in je hoofd zit? Dit werkt beide kanten op.

Technieken die ik gebruik zijn: Basistechnieken, verdiepende technieken, massage met de onderarm, Holstic Pulsing, energetische massage, transformational cupping®, neural reset therapie® en technieken uit de sportmassage. Ik ben osteopaat in opleiding, ook vanuit die opleiding pak ik mijn kennis en technieken mee om tot het beste resultaat te komen!

Ik verzorg professionele massages van 30 minuten voor €30,- , 60 minuten voor €60,- en 90 minuten voor €80,-

 
 

Mijn werkwijze

Ik masseer intuïtief, de kans is groot dat geen elke massage die je bij mij krijgt hetzelfde is en waarbij ik dezelfde technieken gebruik. Ik stem me op je af en daardoor merk ik wat jij op dat moment nodig hebt en pas ik mijn massage en technieken daarop af.

Je kunt me altijd een mail sturen (info@ireneelbers.nl) of Whatsappen of bellen (0612554181), dan prikken we een passende datum!

Belangrijk om te weten: in sommige gevallen is het niet verstandig om gemasseerd te worden. Bekijk hieronder een volledig overzicht van risicofactoren. Mocht je twijfelen, neem even contact op, dan bespreken we samen hoe we de massage aanpassen aan jouw situatie.

Een massage is niet mogelijk bij: koorts, pijn in lichaamsdelen, extreme vermoeidheid, algemene besmettelijke huidaandoeningen, kanker of tumoren, algemene infectieziekten, ernstige cardiovasculaire aandoeningen, tenminste de eerste drie maanden van de zwangerschap, of bij (overmatig) gebruik van alcohol, antibiotica of bloedverdunners.

Vermeld bij het maken van een afspraak: plaatselijke infecties, botox of fillers, plaatselijke huidaandoeningen, huiduitslag, zwellingen, bloeduitstortingen, spataderen, botbreuken, wonden en recente littekens.