THE BODY ACHIEVES WHAT THE MIND BELIEVES

Oftewel, rust in je hoofd, rust in je lichaam!

Je lichaam (body) en geest (mind) kunnen niet zonder elkaar. Ze zijn zo met elkaar verbonden dat ze niet los gezien kunnen worden.

Wat soms fantastisch is, want als jij je goed voelt, voel je dit in je lijf en andersom. Maar wat als jij lichamelijke klachten hebt? Of juist ontzettend in je hoofd zit? Dit werkt door beide kanten op. Maar je kunt je dus ook voorstellen dat dit niet is wat je wil!

Laat ik me daarin nou de therapeut noemen, ik zorg ervoor dat jou lichaam en geest weer 1 geheel worden!

Spoiler alert; Dit resultaat behaal je niet na 1 massage.  Dit is een traject bestaande uit meerdere massage’s en daarnaast ook wat huiswerk voor thuis 😉 Aangezien ieder lichaam anders is, zal dit altijd een persoonlijk traject wat bij jou past!

Technieken die ik gebruik zijn: Basistechnieken, verdiepende technieken, massage met de onderarm, Holstic Pulsing, energetische massage en technieken uit de sportmassage.

Ik verzorg professionele massages van 30 minuten voor €25,- , 60 minuten voor €50,- en 90 minuten voor €70,-

Vanaf heden ook mogelijk om een massage bij jou thuis of locatie te boeken! Toeslag €5,- + eventuele reiskosten  buiten Vierlingsbeek en Groeningen. Vermeld dit heel goed bij het maken van de afspraak of neem even contact met me op.

 
 
 

Mijn werkwijze

Ik masseer intuïtief, de kans is groot dat geen elke massage die je bij mij krijgt hetzelfde is en waarbij ik dezelfde technieken gebruik. Ik stem me op je af en daardoor merk ik wat jij op dat moment nodig hebt en pas ik mijn massage en technieken daarop af.

Je kunt me altijd een mail sturen (info@ireneelbers.nl) of Whatsappen of bellen (0612554181), dan prikken we een passende datum!

Belangrijk om te weten: in sommige gevallen is het niet verstandig om gemasseerd te worden. Bekijk hieronder een volledig overzicht van risicofactoren. Mocht je twijfelen, neem even contact op, dan bespreken we samen hoe we de massage aanpassen aan jouw situatie.

Een massage is niet mogelijk bij: koorts, pijn in lichaamsdelen, extreme vermoeidheid, algemene besmettelijke huidaandoeningen, kanker of tumoren, algemene infectieziekten, ernstige cardiovasculaire aandoeningen, tenminste de eerste drie maanden van de zwangerschap, of bij (overmatig) gebruik van alcohol, antibiotica of bloedverdunners.

Vermeld bij het maken van een afspraak: plaatselijke infecties, botox of fillers, plaatselijke huidaandoeningen, huiduitslag, zwellingen, bloeduitstortingen, spataderen, botbreuken, wonden en recente littekens.