Ik ben Irene, geboren en getogen in het oosten van Brabant,  Hier woon ik met mijn 2 kinderen.

Langere tijd ging ik gebukt in een leven waarvan ik het gevoel had dat ik “vast” zat. Was het de sleur? Was het mijn werk wat niet bij me paste? Moeite met alle regeltjes volgen? Gemis van vrijheid? Klaar met doen zoals het hoort? Altijd zat ik in mijn hoofd, (en ja soms is dit nog altijd een valkuil, want mijn brein gaat heel snel aan maar inmiddels heb ik van mijn ADHD ook mijn superkracht gemaakt ;-)) en nu ben ik mijn pad aan het volgen. Wat ik wil, waar ik blij van word, waar ik gelukkig van word.

De hoofdzaak voor mij is om meer te genieten in het leven. Mezelf en het leven niet te serieus nemen en vooral heel veel lol maken! Het leven is veel te kort om ons druk te lopen maken over randzaken waar we of geen invloed op hebben of die niet belangrijk zijn.

Geniet, het leven is te kort om bezig te zijn met randzaken!

Van een burn-out (of was het achteraf een bore-out?)  naar een leven vol passie, rust en ontwikkeling!

Altijd al heb ik interesse gehad in het menselijk lichaam. Als klein kind vond ik het fascinerend om naar de ziekenhuisprogramma’s te kijken of tv. Ik heb me altijd wel zien werken op een SEH of op de ambulance. Ik zag erg op tegen de opleiding als verpleegkundige dus die wens heb ik snel laten varen. Wel heb ik de actie in het werk op gezocht en heb ik jaren gewerkt met verstandelijke beperkten met probleemgedrag. Want ja, ook dat brein en de psychologie vond ik super interesssant! 

Door meerdere operaties aan mijn enkel moest ik uiteindelijk stoppen met dit werk en ben ik op kantoor gaan werken. Daarnaast ben ik een opleiding tot psychologie gaan volgen en daar heb ik ook ontzettend veel van geleerd. En toch heb ik altijd het idee gehad toen dat dit het ook niet helemaal was.

Inmiddels weet ik wat ik miste, en dat was de koppeling tussen lichaam en geest. Ze zijn gewoon zo verbonden met elkaar en dit is wat ik wil delen met jou! Vandaar dat ik mijn passie voor het menselijk lichaam nu aan het uitbreiden ben. Inmiddels ben ik vele scholingen en opleidingen verder.  Daarin kan ik al mijn vaardigheden kwijt en kan ik nog breder en specifieker het menselijk lichaam gaan ontdekken en dit doorgeven aan jou!

Het gaat om het totaalplaatje: luisteren naar je lichaam en voelen met je hart en dus niet je hoofd! 😉

En dat inzicht gun ik iedereen. De rust die ik nu ervaar, de zelfkennis die ik heb nu heb, de energie die ik weer voel. Ik merk dat ik in balans ben. De ene behandelaar richtte zich op mijn zere schouders, maar dat veranderde niets aan de donkere gedachten die ik had. De ander legde de focus op mijn mindset en vergat daarbij de spanning die zich in mijn lichaam had opgehoopt. De kracht zit ‘m in de combinatie: je lichaam en geest op één lijn.

Dat kan best lastig zijn. Wat wil je nu zelf en wat wil je eigenlijk alleen maar omdat anderen dat van je verwachten? Welke signalen geeft je lichaam je als je over je grens gaat? Hoe richt jij je leven graag in? Door goed te luisteren naar je lichaam en hart kom je in balans. Zo leer je om te gaan met jezelf en krijg je weer ruimte om te leven en te genieten.  

Daar help ik je mee.

Nieuwsgierig? Bekijk hier de massage’s die ik aanbied.

Anderen over mij

Fijne massage gehad en helemaal tot rust gekomen. Irene neemt tijd voor je, erg prettig in deze gejaagde tijd. Compleet ontspannen, top!!
Michel Wilms
Heerlijke ontspannen massage. Je komt echt tot rust en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Aanrader!
Silvia Thijssen

Heerlijke massage gehad, geniet er vandaag nog van na. Zeker voor herhaling vatbaar.
Esther Denen-koks
Door jouw massage merkte ik hoeveel inspanning ik vasthield. Echt een ervaring rijker nu en ik kom gauw weer langs!
Anoniem